Lees hier de veelgestelde vragen.
Staat je vraag er niet bij? Je kunt ons altijd bellen of mailen.

Verzending

Pakketten worden verzonden via PostNL. In de mail vind je een Track & Trace om je pakket te volgen. Je pakket zit in een speciale doos met vakverdeling zodat je bier onbeschadigd aankomt.

Hop-up levert aan Nederland en België

Per 01-08-2021 gelden de volgende verzendkosten:

Nederland:

  • Gratis verzending vanaf:  €60,-
  • Tot €60,-:  €5,95

Belgie:

  • Gratis verzending vanaf:  €70,-
  • Tot €70,-:  €7,95

Tilburg

  • In Tilburg is bezorging helemaal gratis.

Normaal gesproken worden bestellingen de volgende werkdag verzonden. PostNL levert meestal 1 dag later.

Naar België kan dit een dag langer duren.

Nee. Het bier word altijd wat geschud tijdens het verzendproces. Ook moet het bier eerst op de juiste temperatuur worden gebracht. Laat daarom bier altijd eerst even een paar uurtjes rusten.

Betalingen

Betalen kan met Ideal, Bancontact, Creditcard en Apple Pay.

Nee, alle prijzen zijn inclusief BTW en statiegeld.

Je kunt de flessen waar statiegeld op zit gewoon inleveren bij de supermarkt.

Retour zending

De leverancier van de dozen geeft een garantie af dat de producten veilig aan komen. Mocht er om wat voor reden toch iets gebeurt zijn, maak dan een foto van het product en de doos. Stuur de foto’s door naar info@hop-up.nl, dan lossen we het samen op!

Mijn Account

Met je account kun je je bestelgeschiedenis terug zien en je adresgegevens bewaren. Zo hoef je ze de volgende keer niet opnieuw in te vullen.

Ook hebben we een nieuwe functie: Punten sparen. Met je account kun je sparen voor korting.

Heel simpel. Bij iedere €2,- besteding, krijg je 1 punt.

40 punten is €1,- korting. Je kunt je punten ten alle tijden inleveren. Tijdens het afrekenen worden je punten automatisch getoond en gevraagd of je ze wilt inleveren.

Assortiment

Vrijwel alle bieren die wij inkopen, komen vers van de brouwerij. Dit garandeert een vers product en een lange houdbaarheid.

Voor (NE) IPA bieren geld een korte houdbaarheid, dit omdat een IPA vers gedronken moet worden en hop snel zijn smaak verliest. Mocht een IPA een korte houdbaarheidsdatum hebben, dan worden deze met korting aangeboden.

Alle overige bieren zijn goed houdbaar. De meeste hiervan zijn ook na de houdbaarheidsdatum prima te drinken. Desondanks proberen wij onze bieren te verkopen voor het verstrijken van de houdbaarheidsdatum.

Zoek je iets speciaals? Wij proberen ons assortiment breed en divers te houden. Toch krijgen ook wij niet alle bieren op de site, het zijn er simpelweg gewoon te veel. Mocht je iets zoeken, we stellen het zeker op prijs als je het vraagt. En we voegen het bier heel graag toe. Je kunt ons mailen, appen of het contactformulier invullen.

Nee. Wij kopen namelijk niet in grote hoeveelheden glazen in. Alle glazen die we inkopen geven wij ook weg bij een bestelling. Bierglazen zijn een essentieel onderdeel van bier. Daarom vinden wij het veel leuker om iemand blij te maken met een exclusief glas.

Mocht je toch op zoek zijn naar een specifiek glas, aarzel dan niet om het te vragen. Er is vast wel iets mogelijk.

Contact

Vragen? Neem gerust contact op.