Over Hop-up

 

Maikel Jedryczkowski

Onze visie

Ik wil bier aanbieden voor iedereen. Niet alleen maar dure High Rated Untappd bieren of exclusief verkrijgbare bieren. Bij mij kun je ook terecht voor Belgische klassiekers of kleine lokale brouwerijen. Van klassiek Blond tot extreme Fruited Sours. En dat uit alle delen van de wereld.

Staat een bier niet in het assortiment? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

De man achter Hop-up

Mijn naam is Maikel Jedryczkowski. In 2020 ben ik begonnen met Hop-up na een lange tijd gedroomd te hebben over een eigen speciaalbieren winkel.

Met de liefde en passie voor speciaalbieren is deze droom ontstaan, met het idee om iedereen er van te kunnen laten genieten. Niet alleen om de bekende, maar ook zeker de onbekende bieren aan te bieden die je zullen verrassen.

Met de nieuwsgierigheid naar nieuwe smaken en soorten wil ik het assortiment uit blijven breiden, zodat iedereen hiermee kennis kan maken. 

Wil je graag advies over de verschillende soorten en smaken? Of wil je iemand bieren cadeau geven, maar weet je niet welke? Ik denk graag met je mee. 

Op de hoogte blijven van de nieuwe bieren of aanbiedingen? Volg dan Hop-up via Facebook of Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

De voordelen van Hop-up

  • Mooie acties via de nieuwsbrief.
  • Leuke extras bij je bestelling (altijd een verassing).
  • Bestel je voor €150,- of meer? Dan krijg je standaard 15% korting.
  • Persoonlijke service en snelle reactie.
  • Maak je eigen bierpakketten zoals jij dat wilt; ik help je graag en alles is mogelijk.
  • Stevig verpakt. De flesjes zitten in een dubbelgolf kartonnen doos met vakverdeling.